Business & Management

Yahoo do të blejë Qwiki për 50 milionë $

Qer 19 2013
0 Shpërndarje
Yahoo do të blejë Qwiki për 50 milionë $

YahooYahoo raportoi blerjen e Qwiki, krijuesin e famshëm të ndërtimit të aplikacionit iOS që transformon fotografitë, klipet e videove dhe muzikën në filma të shkurtër.

Lajmi vjen nga AllThingsD, i cili gjithashtu jep informacione mbi koston e kontratës që do ti shkojë Yahoo-së deri në 50 milionë $.

Qwiki është pjesë e paketave të fundit të blera nga Yahoo për një qëllim më të madh, ku këtu përfshihet edhe blerja e parë për aparatet mobile prej 100 milionë $.

Yahoo ka blerë shumë iniciativa fillestare për ndërtimin e aplikacioneve që mund të revolucionarizojnë Yahoo-në me anë të zgjerimit të portofolit të tyre të aplikacioneve mobile.

Veçoria e këtij trendi lidhet me Trumbl, ku Yahoo e bleu muajin e kaluar për 1 miliardë $ dhe premtoi ta drejtoj si një biznes të pavarur nga Yahoo. (CIO Albanian)

Tags >

yahoo
Lajmet e fundit>