Business & Management

Twitter rilançon versionin për biznese

Pri 3 2013
0 Shpërndarje
Twitter rilançon versionin për biznese

twitter businessÇfarë mund të bëjë biznesi juaj në 140 karaktere? Twitter mund t’iu ndihmojë shumë.

Twitter rinxori Twitter for Business të hënën, një burim online për bizneset që përfshin praktikat më të mira të përfshirjes së Twitter-it në përpjekjet për të zotëruar tregje.

Mësimet online përfshijnë gjithçka, që nga mësimet bazë dhe tek “ndërtimi” i komunitetit se si të përdorin funksionet e vetëshërbimit në Twitter për reklamat.

Faqja gjithashtu përfshin edhe disa prej shembujve nga njerëz të famshëm të biznesit si Porsche dhe Hubspot që janë aktualisht duke e përdorur Twitter-in si një mënyrë për tu lidhur me përdoruesit.

Përmbajtja organizohet në atë mënyrë që dhe fillestarët e Twitter-it dhe ekspertët të marrin prej faqes informacionet e përshtatshme që atyre iu nevojiten.

Videoja e mëposhtme ju jep edhe më shumë orientime. (CIO Albanian)

[youtube id=”BGirUZq1WtQ”]

Lajmet e fundit>