Business & Management

Twitter pranë shitjes: Google dhe Salesforce blerësit potencial

Sht 23 2016
0 Shpërndarje
Twitter pranë shitjes: Google dhe Salesforce blerësit potencial

Një raport i CNBC tha ditën e sotme  kishte pasur interes nga disa kompani teknologjike dhe mediatike për blerjen e rrjetit social Twitter. Kompania aktualisht është e angazhuar në bisedime me disa blerës pontencial e në mesin e tyre janë Google dhe Salesforce.

Menjëherë aksionet e Twitter u rritën me 15% dhe vijuan të rriten më tej pas përhapjes së lajmit. Prej kohësh bordi drejtues i Twitter kishte shprehur dëshirën për një marrëveshje duke mos përjashtuar edhe mundësinë e shitjes.

Edhe pse nuk ka siguri në materializimin e kësaj marrëvesheje, disa burime të afërta me çështjen thanë se të interesuarit po gjejnë mbështetje dhe e gjitha mund të konkretizohet me një marrëveshje përpara fundit të vitit. (CIO Albanian)

Tags >

twitter
Lajmet e fundit>