Aplikacione

Trendet e kërkimit në Google të vizualizuara

Qer 13 2013
0 Shpërndarje
Trendet e kërkimit në Google të vizualizuara

google trendsJeni kureshtar për të ditur se çfarë kërkojnë njerëzit në Google? Kompania ka prezantuar një paraqitje interesante vizuale plot me ngjyra mbi kërkimet më në modë.

Muajin e kaluar, Google nxori një seri me grafikë mbi njerëzit më të kërkuar, vendet dhe gjërat duke i ndarë në më shumë se 40 kategori, duke përfshirë filma, skuadrat sportive, etj. Ja edhe lidhja që ju dërgon në faqen e vizualizimit: http://www.google.com/trends/hottrends/visualize?nrow=15&ncol=15

Për shembull, kërkime të ndryshme mbi “Kate Upton“, “Tim Tebow” dhe “Game of Thrones Season 3” vijnë me tituj të ndryshëm dhe zëvendësohen me fraza të tjera, gjithashtu kërkimet shfaqen edhe në gjuhë të ndryshme. (CIO Albanian)

Tags >

Google
Lajmet e fundit>