Siguri

Studenti dënohet për përmirësimin e sistemit të përzgjedhjes së lëndëve

Gus 6 2012
0 Shpërndarje
Studenti dënohet për përmirësimin e sistemit të përzgjedhjes së lëndëve

Timothy Arnold, një student në Universitetin e Floridës Qëndrore, prodhoi një aplikacion të quajtur U Could Finish që automatizonte procesin e gjurmimit për kurset e popullarizuara që ishin në dispozicion.

Pasiqë aplikacioni ishte temë e një postimi në Reddit, administrata në UFC dënoi Arnoldin që e bëri këtë, duke i mbingarkuar serverët e tyre.

Si një prezantim bindës nga dokumentet e Arnoldit dhe shokët, kjo kërkesë nuk është shumë bindëse. Megjithatë, projekti është ndërprerë dhe Arnoldi ballafaqohet me dëshmi akademike për tre semestra, një letër në të cilin Arnoldi duhet të shpjegojë pse ajo që e bëri ai ishte gjë e keqe dhe pse administratorët e sistemit janë njerëz të mirë dhe një sesion trajnues në bërjen e sesioneve për jetë të mirë.

Postimi në Reddit në shuarje është i mbushur me shembuj të mirë të universiteteve që shpërblenin studentët të cilët përmirësuan sistemet e tyre në vend se të reagonin me reagim të menjëhershëm disiplinor dhe kundërshtues. (CIO Albanian)

Tags >

siguri
Lajmet e fundit>