Business & Management

Top tabletët më të mirë për punë dhe shtëpi

Gus 17 2012

Për shumë njerëz tableti mund ta zëvendësojë kompjuterin. Për shumë të tjerë është thjesht një pajisje që ofron ueb, email, mesazhe, lajme, libra, muzikë, filma dhe aplikacione pothuajse kudo që jeni. CIO ka përzgjedhur tabletët më të mirë për profesionistët e biznesit dhe studentët e të gjitha moshave. Ju lexues të nderuar mund të na shkruani në komente nëse keni ndonjë ide që ne mund edhe të mos e kemi përfshirë këtu. (CIO Albanian)

Tags >

tablet