Aplikacione

Sistemi operativ Android 4.2: Një “JellyBean” më i këndshëm

Nën 28 2012

Përdoruesit e Androidit kanë për të marrë një dhuratë të re gjatë festave të fundvitit. Android 4.2 i dalë javën e kaluar me smartfonin Nexus 4 dhe tabletin Nexu 10. Softueri tani është në mes të lëshimit të pajisjeve të tjera Nexua, si Nexus 7 dhe GalaxyNexus dhe do të arrijë më tepër telefona dhe tabletë teksa prodhuesit e tyre e vendosin këtë sistem. Lëshimi i dytë që pritet të vijë me Android 4.2 është një përditësim relativisht i vogël i versionit 4.1, po përditësimi paketon disa veçori të reja të dukshme. Ky artikull është një rrugëtim që ia vlen për shumicën e ndryshimeve. (CIO Albanian)

Tags >

Android