Harduer

Pesë produktet teknologjike të shumëpritura për 2013-ën

Jan 5 2013

Bashkë me fillimin e një viti të ri në tregun e produkteve dhe shërbimeve elektronike lind edhe një ndjenjë shprese se informacionet që kanë qarkulluar muajt e fundit të vitit që sapo lamë pas mund të zyrtarizohen në vitin 2013. Disa prej tyre janë produkte që vetë pikat e shitjeve kanë premtuar duke përcaktuar edhe datat e daljes në treg, ndërsa disa të tjera thjeshtë thashetheme të novatorëve entuziastë. Ne përpiluam një listë me pesë produktet teknologjike më të shumëpritura në vitin 2013. (CIO Albanian)

Tags >

harduer