Historia e kompjuterit

Pesë kompjuterët Mac më të “çuditshëm” të të gjitha kohërave

Tet 18 2012

Gjatë 36 viteve të historisë së saj, Apple ka prodhuar qindra modele kompjuterësh në një mori madhësish, stilesh dhe funksionalitetesh. Kompania ka qenë tepër e vlerësuar për modelet e saj të veçanta, edhe në vitet kur Steve Jobs nuk e kishte nën kontroll kompaninë.

Megjithatë, kur prodhon një numër kaq të madh modelesh, ka shumë shanse që disa të dalin të papëlqyeshëm ose ndonjëherë edhe të çuditshëm. Më poshtë CIO ju paraqet pesë Mac-ët më të “çuditshëm” që ka krijuar Apple. (CIO Albanian)

Tags >

mac