Karriere

Kush janë 10 ekzekutivët që kanë lënë Microsoft-in në 2007-2012

Nën 20 2012

Shefi i Windows-it, Steven Sinofsky, është ekzekutivi i fundit i talentuar që ka lënë ose është përzënë nga kjo kompani. Disa prej të larguarve të famshëm kanë shkuar në poste të larta diku tjetër, disa thjesht janë “zhdukur” pa lënë gjumë. Ja një listë e largimeve më të fundit të ekzekutivëve të Microsoft-it.

Largimi i shefit të Windowsit, Steven Sinofsky, vetëm dy javë pas nxjerrjes në treg të Windows 8 vë në pah paaftësinë e kësaj kompanie për të mbajtur talentet e veta. Arsyet e vërteta për largimin e Sinofskyt mbeten mister, por ai ka ndjekur gjurmët e të tjerë ekzekutivëve të larguar nga kompania me seli në Redmond në një periudhë kohore prej pesë vitesh, për më shumë ndër periudhat më sfiduese në këtë kompani. Le t'u hedhim një vështrim të larguarve nga Microsoft-i në vitet 2007 – 2012 dhe të shohim se ku kanë shkuar. (CIO Albanian)

Tags >

microsoft