Slider

10 trendet e teknologjive strategjike për 2013-n

Dhj 8 2012

Trokitja e vitit 2013, po nxjerr në skenë edhe trendet teknologjike të vitit të ardhshëm. Ajo që parashikohet të ndodhë, është një “beteje” e fortë mes pajisje mobile dhe PC-ve , për qasjen në ueb, pa u përjashtuar edhe trendi i aplikacioneve. Më poshtë janë të listuara 10 trendet më strategjike të teknologjisë në botë. (CIO Albanian)