Business & Management

10 teknologjitë që ndryshuan biznesin, përgjithmonë

Nën 26 2012

Ju kujtohet kur patë për herë të parë iPhone-n? Ngjante si një diamant në dyqanet e Apple. Tashmë, pothuajse çdo zyrtar i lartë i korporatave të rëndësishme (për të mos përmendur adoleshentët), e kanë nga një. Po cilat janë teknologjitë dhe pajisjet e tjera që kanë ndryshuar kaq shumë biznesin? CIO ju sjellë 10 teknologjitë që ndryshuan biznesin. (CIO Albanian)