Technology

10 libra që duhet të lexohen nga çdo lider IT

Maj 25 2017

Koha juaj zakonisht është e limituar po aq sa edhe e çmuar. Ekzistojnë me qindra libra rreth biznesit, lidershipit dhe mendimit kreativ por cilët me të vërtetë ja vlejnë? Në këtë artikull gjeni 10 rekomandimet tona për liderat IT dhe të biznesit. Nëse po kërkoni të pasuroni bibliotekën tuaj këtë pranverë atëherë jeni në vendin e duhur dhe momentin e duhur . /CIO Albanian

Tags >

libra