Slider

10 konferencat teknologjike të cilat nuk duhet ti humbni gjatë 2015

Pri 2 2015

Jeni i apasionuar pas teknologjisë dhe doni të shprenzoni në mënyrën më të mirë buxhetin tuaj duke qënë pjesë e një eventi prestigjoz në këtë fushë? Ne kemi përgatitur një listë me 10 konferencat më të rëndësishme teknologjike që do të mbahen gjatë këtij viti. Këto konferenca do t’ju japin më shumë informacione rreth informatikës, teknologjisë, sistemeve të informacionit, sigurisë, bizneseve etj. Do bëni mirë nëse i hidhni një sy listës së mëposhtme: