Aplikacione

10 Aplikacione Android për biznes në Azi

Tet 18 2012

Të gjithë janë të familjarizuar me Dropbox dhe Evernote, por po vendosim në pah 10 aplikacione të tjera Android të cilat janë të nevojshme për biznes. (CIO Albanian)