Aplikacione

Si ti ndjekim rezultatet e zgjedhjeve amerikane në kohë reale

Tet 9 2012
0 Shpërndarje
Si ti ndjekim rezultatet e zgjedhjeve amerikane në kohë reale

Kompania telefonike AT&T do t’u mundësojë të gjithë qytetarëve amerikanë të ndjekin në kohë reale rezultatet e zgjedhjeve që do të zhvillohen në nëntor.

AT&T është bashkuar me Pew Center për të sjellë informacionet mbi zgjedhjet në celuarin e gjithsecilit.

Aplikacioni i ri përmban edhe informacione mbi kandidatët, mbi rezultatet e zgjedhjeve si dhe faqeve zyrtare që mund të ndiqen në rrjetet sociale si Twitter, Facebook apo Google+.

Aplikacioni ‘VoteHub’ është i disponueshëm për Android ndërkohë që pritet versioni i programuar për  iOS. (CIO Albanian)

Lajmet e fundit>