Internet

Si do të ishte dukur Facebook dhe YouTube para 50 vjetësh?

Shk 1 2011
0 Shpërndarje
Si do të ishte dukur Facebook dhe YouTube para 50 vjetësh?

Po të ekzistonin shërbimet më të njohura sociale të internetit, Facebook, Skype, Twitter dhe Youtube para 50 vjetësh, reklamat e tyre do të dukeshin sigurisht në përputhje me atë kohë.

Fushata e marketingut për seminaret e Maximedia, për të cilat meritën e ka agjencia “Moma” nga Sao Paulo, ka prezantuar kanalet e sotme të komunikimit me pamjen e para 50 vjetëve. Ilustrimet me ngjyra dhe vërejtjet me humor janë shoqëruar me shpjegime tekstuale, karakteristika të rëndësishme dhe me mundësitë e këtyre gjigantëve të internetit. Është kënaqësi të shihet reklama e Facebook apo edhe YouTube të privuar nga ngjyrat standarde dhe pa logotipet e shumta.

 

Lajmet e fundit>