Karriere

SHBA janë lider botëror në abonimet LTE (Grafik)

Sht 18 2013
0 Shpërndarje
SHBA janë lider botëror në abonimet LTE (Grafik)

LTEShtetet e Bashkuara të Amerikës janë lider botëror në abonimet LTE.

Ekzistojnë më shumë abonent amerikan se abonent koreano-jugor dhe japonez. Gjithsesi kur krahason masën e popullsisë së Kores së Jugut (50 milionë) dhe Japonisë (128 milionë) me atë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (314 milionë), Koreja e Jugut ka më shumë abonent për frymë.

Grafiku i mëposhtëm krahason abonentët e LTE midis tregjeve kryesore.

LTE1

Tags >

usa
Lajmet e fundit>