Aplikacione

Scratch për Arduino e bën programimin më pamor

Tet 19 2013
0 Shpërndarje
Scratch për Arduino e bën programimin më pamor

ScratchProgramimi i një Arduinoje nuk është gjë edhe aq e vështirë, por nëse jeni duke kërkuar që ta bëni këtë gjë në një metodë më pamore, Scratch për Arduino (S4A) përdor Scratch të MIT-së si një punë bazë për t’i mësuar fëmijët (ose fillestarët) se si të programojnë një Arduino. S4A punon sikur Scratch ku merrni dhe vendosni veprime për të krijuar programe.

Ideja është që të ju ofrohet një gjuhë më pamore për të programuar kështu që mund të kuptoni më mirë se si funksionojnë gjërat.

Edhe nëse jeni me përvojë duke programuar në Arduino, është gjë mjaft e këndshme për ta përdorur. Përndryshe, është një vend i mirë për të filluar të mësoni se si punon Arduino. (CIO Albanian)

Tags >

Android