Technology

Scott Wagner emërtohet si CEO i GoDaddy

Jul 31 2012
0 Shpërndarje
Scott Wagner emërtohet si CEO i GoDaddy

CEO i GoDaddy, Warren Adelman, është tërhequr pas më pak se tetë muaj në punë. Adelman zëvendësoi CEO-n e kaluar, Bob Parsons, dhe tani do të zëvendësohet nga Scott Wagner i KKR Capstone, që është njëri prej investitorëve kryesor në GoDaddy.

“Unë jam krenar që kam qenë pjesë e një skuadre që ka ndërtuar një biznes të frikshëm. Unë kam shpenzuar pothuajse një dekadë me Go Daddy, dhe ka qenë një kohë e mahnitshme dhe e dobishme në jetën time. Aq shumë sa i kam pëlqyer rolet e mija si CEO dhe më parë si kryetar dhe shef operativ, unë kam arritur një rrethanë në jetën time kur unë do të dëshiroja të shpenzoja më tepër kohë me familjen time,” tha Adelman në një deklaratë.

GoDaddy ka humbur shkëlqimin e vet me mbështetjen e SOPA-s dhe duke sjell një krekosje të veprimit të regjistrimit të emrit të domenit. Sidoqoftë, kjo nuk ka dëmtuar përfitimet. Ndërmarrja raportoi 1.1 miliardë dollarë në shitje dhe sapo ka arritur të ketë 10 milionë përdorues.

Wagner do të veprojë si CEO i përkohshëm derisa të rekrutohet një tjetër për një periudhë afatgjate. (CIO Albanian)

Tags >

GoDaddy
Lajmet e fundit>