Slider

Sa prej punonjësve tuaj e shpenzojnë kohën e tyre duke punuar realisht (Infografik)

Dec 22 2014
0 Shpërndarje
Sa prej punonjësve tuaj e shpenzojnë kohën e tyre duke punuar realisht (Infografik)

20141121192654-how-much-time-employees-spend-doing-real-work-answer-may-surprise-you-infographic-1Punonjësit tuaj janë në punë. Sigurisht. Por ekziston një shans më i lartë sesa 50 % që ata nuk po i bëjnë punët si duhet. Punonjësit thonë se ata shpenzojnë vetëm 45 % të kohës së tyre në punë duke kryer detyrat e tyre parësore. Këto informacione vijnë nga AtTask që ka kryer një anketë në 2000 zyra pune. Kjo do të thotë se gjyma e kohës së tyre shpenzohet në gjëra të tjera. Kjo ka një kosto: “Humbje produktiviteti”.

Kjo kohë e humbur shkon në detyra të tjera administrative, takime dhe ndërprerje të ndryshme sipas anketës. Për më shumë informacion ju ftojmë të hidhni një sy infografikut të mëposhtëm përshtatur në gjuhën shqipe nga CIO Albanian. Pasi të keni përfunduar, kthehuni punës tuaj! (CIO Albanian)

1416597626-how-much-time-employees-spend-doing-real-work-answer-may-surprise-you-infographic (1)

Lajmet e fundit>