Business & Management

Reddit vlerësohet me mbi 10 miliardë dollarë

Gus 12 2021
0 Shpërndarje
Në fillim të vitit kompania tha se kishe planifikuar të dyfishonte stafin në fund të 2021 me afro 1,400 punonjës. Reddit vlerësohet me mbi 10 miliardë dollarë

Reddit, vetëdeklaruar si “ballina e internetit”, thotë se vlerësohet me 10 miliardë dollarë pasi ngriti një investim prej 700 milionë dollarësh.

Kompania vazhdon të ndërtojë biznesin e saj ndërsa përgatitet që një ditë të dalë publikisht. Platforma numëron 52 milionë përdorues aktivë në ditë dhe më shumë se 100 mijë nën-reddit-e aktive.

Në fillim të vitit kompania tha se kishe planifikuar të dyfishonte stafin në fund të 2021 me afro 1,400 punonjës.

Në tre mujorin e dytë të këtij viti Reddit raportoi të ardhura mbi 100 milionë dollarë, ose 192% më shumë se një vit më parë. /CIO Albanian

Tags >

Reddit