Karriere

Presidenti i PayPal-it iu përgjigjet cicërimave fyese të ish-punonjësit të tij

Maj 6 2014
0 Shpërndarje
Presidenti i PayPal-it iu përgjigjet cicërimave fyese të ish-punonjësit të tij

Paypal_President_Responds_To_Former-7452721fd4b4d7c1abcc5aae756c5368Presidenti i PayPal-it iu është përgjigjur cicërimave ofenduese nga ish-punëtori i PayPal-it Rakesh Agrawal në një mesazh të titulluar “Largohu”, i cili para pak ditësh u pushua nga puna për shkak të cicërimave ofenduese që kishte bërë në drejtim të kolegëve të tij. “Drejtimi i ngjarjeve gjatë ditëve të kaluara ka qenë tronditës dhe i pikëlluar. Stan Chudnovsky, zëvendës presidenti i Zgjerimit dhe Strategjisë, ftoi Rocky-n që t’i bashkohet skuadrës së tij që ta ndihmojë PayPal-in për të skicuar të ardhmen e pagesave për bizneset e vogla dhe ndërmarrësit. Por në vend se të përqendrohet në atë mundësi të shkëlqyer, Rocky zgjodhi ta kthejë një moment përkufizues të karrierës në një turp që shkatërron karrierën.

Që kur cicërimat e tij pashije u bënë publike, Rocky ka postuar vlerësime pozitive rreth vetes sime dhe liderëve të tjerë të PayPal-it. Faleminderit por jo faleminderit Rocky. Kur e sulmon dhe e fyen skuadrën time, ti më sulmon dhe më fyen mua dhe tërë PayPal-in. Unë e mendoj botën e njerëzve që ke fyer. Ata janë disa nga njerëzit më të mirë me të cilët kanë punuar në karrierën time dhe nuk do të tolerojë më gjatë përçartjet e tua. Tani… nëse je një mik i afërt i Rocky-t dhe nëse je atje, unë do të të sugjeroja fuqishëm që t’i shkoni afër atij sa më shpejt, pasi sjellja e tij është shumë shqetësuese.”

Marcus e mbylli letrën duke thënë që PayPal do të shkojë “përpara me dinjitet dhe respekt”. Natyrisht, nëse Marcus vërtet mendon që Agrawal kishte shfaqur disa sjellje të pahijshme me përçartjet e tij gjatë zemërimit, me siguri ju do të mendonit që ai do të ishte më i sjellshëm ose më i kuptueshëm ndaj reagimit të tij. Ose thjesht ta linte atë. Nuk duket që sjellja e Agrawal të jetë e menduar mirë pasi e pasqyron negativisht PayPal-in në këtë rast. Reagimi i Marcus-it në fakt duket që është bërë pas një reflektimi. Ndërkohë, Agrawal shkroi në Twitter që ai nuk ishte i dehur dhe që PayPal ishte duke e kërcënuar atë me paditje. (CIO Albanian)

Tags >

paypal