Karriere

Platforma Intel ka shtuar mbështetjen për disa startupe të reja

Nën 17 2014
0 Shpërndarje
Platforma Intel ka shtuar mbështetjen për disa startupe të reja

intel-jpgPlatforma Intel po kërkon të rivitalizojë shërbimin e saj. Ajo është duke punuar mbi disa startupe të reja mbi pajisjet e reja inteligjente që po pushtojnë tregun duke sjellë një zgjidhje përmes një kombinimi harduerësh, analizash dhe cloud. Për ta bërë këtë, Intel po bashkëpunon me kompaninë tjetër teknologjike me bazë në Mumbai, Trutech.

Teknologjia e Trutech mund të përdoret për të konvertuar një lojë ekzistuese në një të bazuar në gjeste, apo dhe për të ndërtuar një dron. Kjo kompani gjithashtu ka punuar me Rolls Royce dhe me firma të tjera tepër prestigjioze. Presidenti i Intel tha se fokusi i kompanisë tek inovacioni lokal ka sjellë si pasojë ndërtimin e platformës që përdor prekjet. Intel ka zbuluar 40 mënyra të reja eficentë në fushën e energjisë, infrastrukturës, sistemeve inteligjente, ndërtimeve etj. Intel gjithashtu ka lançuar një projekt pilot me qeverinë e Karnataka për dixhitalizimin e sistemit administrativ të qeverisë. (CIO Albanian)

Tags >

intel