Harduer

Patriot Memory lanson EP Pro Flash

Qer 7 2012
0 Shpërndarje
Patriot Memory lanson EP Pro Flash

Patriot Memory ka punuar në një memorje të re të quajtur EP Pro Series. Kjo kartelë e re, SDHC/SDXC, u dizajnua në atë mënyrë për të qenë 5 herë më e shpejt se kartelat standarde SDHC dhe cilësia e materialeve, që lexohen apo shkruhen, të ishte akoma më e mirë se e kartelave paraprake.

Shpejtësia e tyre e leximit arrinë deri në 90MB/sek dhe shkruan me një shpejtësi deri ne 50MB/sek. Kartela është e disponueshme në disa kapacitete, deri në 128GB për kartat SDXC dhe deri në 32GB për ato SDHC. (CIO Albanian)

Tags >

harduer