Harduer

Parashikimi i motit me anë të orave inteligjente

Mar 24 2013
0 Shpërndarje
Parashikimi i motit me anë të orave inteligjente

Smart watchJo më aplikacione të matjes së kohës në smartfonin tuaj. Më në fund doli ora inteligjente që mund të njohë zhvillimet më të fundit të motit duke matur presionin dhe lartësitë ajrore.

Me anë të teknologjisë së lartë, një pajisje mekanike barometër mund të vendoset brenda orave të zgjuara, edhe rasti më i fundit është ora Breva Genie 01 që e përmban këtë karakteristikë.

Ora ka funksione të matjes së presionit në lartësitë ajrore dhe presionet lokale me njësitë matëse përkatëse. Ora kundër ujit Genie 01 mund të masë deri në një lartësi 30 metra.

Do të prodhohen vetëm 110 ora të tilla, 55 prej tyre në flori të bardhë dhe 55 në flori roz.

Ky “stacion” matës i kohës mund të veprojë për të matur kohën dhe për periudha të mëvonshme. (CIO Albanian)

Tags >

harduer