Business & Management

Oracle hap akseleratorin cloud për startupet Izraelite

Jan 16 2017
0 Shpërndarje
Oracle hap akseleratorin cloud për startupet Izraelite

The Oracle logo is seen on its campus in Redwood CityKompania e shquar Amerikane e softuerit Oracle njoftoi ditën e Hëne se do të hapte një akselerator në Izrael për startupet të cilat zhvillojnë teknologji cloud apo e kanë zhvilluar tashmë.

Programi i menaxhuar nga ekipi i hulumtimit dhe zhvillimit pranë Oracle do të ofrojë 6 muaj mentorim nga ekspertë teknikë dhe biznesi me teknologji të avancuar dhe qasje në konsumatorët, partnerët dhe investitorët e kompanisë.

Një program i ngjashëm pilot u lançua përherë të parë në Indi dhe më shumë qendra do ti bashkohen nismës. Oracle tha se programi do të investojë miliarda dollar.

Akseleratori cloud i Oracle për startupet shkon në një prej vendeve që është quajtur vazhdimisht Kombi i Startupeve. 36 kompani pritet ti bashkohen programit të Oracle në Izrael. (CIO Albanian)

Lajmet e fundit>