Aplikacione

Microsoft shpalos programin e fundit për Xbox Live

Tet 13 2011
0 Shpërndarje
Microsoft shpalos programin e fundit për Xbox Live

Microsoft është duke pergaditur një freskim tjetër në Xbox 360 dhe si zakonisht disa njerëz do të jenë në gjendje të marrin informata të hershme të përshkrimit të programit nga kompania.

Ndërsa ende nuk është vendosur asnjë datë për një hap, ata janë të interesuar qe te marrin pjese ne kete, dhe të vënë emrin e tyre për shkqyrtim te ketij programi, për te cilin është thënë se do të jetë një proces më i automatizuar se më parë.

Sa për përditesimin e panelit, ai veçohet me një dizajn të ri si për “Kinect te integruar dhe kontroll te navigimit”, “Beacons” i ri për të luajtur online me miqtë, integrim më të thellë të Facebook, dhe hapsirë Cloud për lojrat e ruajtura dhe profil Xbox Live.

Sipas kryesuesit te Microsoftit Nelson, “karakteristika te tjera dhe partnere per program” mund te behen te mundshme gjat periudhes.

 

Lajmet e fundit>