Aplikacione

Microsoft-i nxjerr version të ri për shërbimin e hartave

Tet 5 2012
0 Shpërndarje
Microsoft-i nxjerr version të ri për shërbimin e hartave

Microsoft-i po bën disa përgatijte të reja për krijuesit e aplikacioneve.

Kompania ka krijuar dy paketa SDK të cilat do të lejojnë krijuesit e aplikacioneve të Windows 8 të vendosin hartat e Bing në produktet e tyre.

Në një postim në një blog të Bing, Microsoft-i tha se një nga paketat SDK është për krijuesit e aplikacioneve nëpërmjet JavaScript. Tjetra është për krijuesit që përdorin C#, C++ dhe Visual Basic.

Krijuesit që kanë përdorur versione SDK më të hershme duhet t’i rregullojnë aplikacionet e tyre me paketat e reja para se t’ia paraqesin Microsoft-it për ti vendosur në Windows Store. (CIO Albanian)