Harduer

Lojërat multiplayer në ekran të plotë për secilin lojtar

Sht 5 2011
0 Shpërndarje
Lojërat multiplayer në ekran të plotë për secilin lojtar

Duke shpresuar për rritjen e televizorëve të vet 3D tek gejmerët, LG paraqiti teknologjinë që mundëson lojërave, që tradicionalisht luheshin nga shumë përdorues në një ekran të ndarë, të luhen në ekran të plotë.

E quajtur Lojë e Dyfishtë, kjo funksionon duke e bërë një paraqitje 3D nga mbivendosja e dy paraqitjeve 2D. Në vend se të bëhet dërgimi i fotografive të ndryshme në syrin e majtë dhe të djathtë të një lojtari, do të dërgohen fotografi të ndryshme tek lojtari i majtë dhe dhe i djathtë. Një lojtar vendos një palë syze 3D të polarizuara me dy thjerrëza në syrin e majtë dhe lojtari tjetër vendos një palë syze me dy thjerrëza për syrin e djathtë. Kjo ia mundëson secilit lojtar që të shohë seksionin e vet të lojës në ekran të plotë.

Për ta parë këtë se si bëhet, klikoni këtu për ta parë videon.

Sipas zëdhënëses së ndërmarrjes, LG tha që kjo teknologji funksionon me çdo televizion të vetin Cinema 3D dhe syzet do të përfshihen me televizionet LW980, që do të dalin në shitje më vonë gjatë këtij muaji. Ajo tha që përdoruesit do të mund t’i bënin syzet e tyre Dual Play duke i rregulluar thjerrëzat./cio.al

 

 

 

Lajmet e fundit>