IT Organizate

Largimet e ekzekutivëve mund të sjellin probleme për ndërmarrjen Microsoft

Jan 30 2011
0 Shpërndarje
Largimet e ekzekutivëve mund të sjellin probleme për ndërmarrjen Microsoft

Largimi i Bob Muglias dhe ekzekutivëve të tjerë nga Microsoft Corp. do të mund të shfaqte probleme për ndërmarrjen e softuerëve, sepse shumë nga këta që u larguan ishin mbajtur me nderime të larta nga stafi teknik i të talentuarëve të ndërmarrjes, thonë vëzhguesit industrialë.

Muglia, një veteran 23 vjeçar i cili u degradua nga vendi i punës si president i Serverit të Ndërmarrjes për Përfitimet dhe Mjeteve të Biznesit (STB) gjatë verës, do të jetë vala më e fundit e ekzekutivëve të sipërm që lëshojnë ndërmarrjen gjatë muajve të fundit./cio.al

Vetëm për një vit, Microsoft ka humbur arkitektin kryesor të softuerit, Ray Ozzie; presidentin e grupit në zyre, Stephen Elop; presidentin e divizonit për argëtim, Robbie Bach; nënpunësin kryesor të financave, Chris Liddell; tani Muglia-n.

Lajmet e fundit>