Historia e kompjuterit

Kompjuterët e hershëm: Abacus

Kor 26 2011
0 Shpërndarje
Kompjuterët e hershëm: Abacus

Vegla më e vjetër e përdorur vazhdimisht për kalkulime, Abacus, është një kryevepër e fuqisë dhe thjeshtësisë. Abacus-ët janë përdorur më shumë në Azi dhe Europë për shekuj të tërë, madje edhe sot e asaj dite ata janë në përdorim.

Lajmet e fundit>