Slider

Ja se si kanë evoluar sipërmarrësit përgjatë viteve (Infografik)

Oct 21 2014
0 Shpërndarje
Ja se si kanë evoluar sipërmarrësit përgjatë viteve (Infografik)

EvolutionOfAnEntrepreneur-840x420Fillimi i një biznesi ka qenë gjithmonë një përpjekje e “tmerrshme”, por kjo është ajo çfarë njerëzit e kanë bërë për vite me radhë. Mund t’ju kushtojë një mal me para, dhe ju mund të humbisni çdo gjë, por sipërmarrësit e suksesshëm mund të bëjnë para më shumë se çdokush tjetër. Ka ndryshuar me kalimin e viteve, sigurisht, dhe ky infografik shfaq sesi sipërmarrësit kanë evoluar përgjatë viteve. Mbase mund të rezultojë si një inspirim për juve që doni të startoni një biznes të ri. (CIO Albanian)

Homestead-Infographic-Entrepreneur

Lajmet e fundit>