Harduer

HP shpërblehet nga TSIA për shkëlqim në shërbime operacionale

Jan 26 2011
0 Shpërndarje
HP shpërblehet nga TSIA për shkëlqim në shërbime operacionale

HP ka bërë të ditur se biznesi i saj për desktop dhe laptop komercialështë shpërblyer me certifikimin “Excellence in Service Operations”nga TSIA (Technology Services Industry Association), përofrim të përkrahjes teknike superiore dhe shërbimeve në Evropë,Lindje të Mesme dhe Afrikë. Certifikimi forcon fokusimin e biznesitkomercial HP PSG EMEA, duke përfshirë 500 agjentregjional të përkrahjes teknike brenda qendrave të thirrjeve,që është vendosur në sjelljen e shërbimeve të klasës së parëpër biznese.Ekipi i përkrahjes teknike prapa HP PSG EMEA mbulon 26shtete, flet 20 gjuhë dhe menaxhon rreth 150,000 thirrjebrenda një muaji.

Gjatë procesit të auditimit TSIA për sëafërmi ka analizuar politikat dhe procedurat menaxheriale të HPpër përkrahje komerciale. Operacionet janë krahasuar me 300praktikat më të mira të industrisë, duke përfshirë përkushtiminekzekutiv, menaxhimin e talenteve, veglat për përkrahje teknikedhe teknologji, si dhe rezultatet operacionale. Përvoja e përvojëssë shërbimit të konsumatorëve ka performuar mirë ndaj stan-dardeve të TSIA duke demonstruar se biznes konsumatorët e HPjanë të lidhur me shpejtësi për të përkrahur pajisje, dhe se shumëpak thirrje kanë dështuar.

HP gjithashtu mbetet i vetmi prodhuesi ikompjuterëve që ka pranuar këtë njohje industriale prestigjioze nëvitin 2010. “HP ka demonstruar përkushtimin dhe fokusimin e sajnë sjelljen e përkrahjes së shkëlqyer teknike për konsumatorëte saj komercial” tha Joanne Weigel, drejtor i lartëpranë Organisational Certification Programs, TSIA.“Më e theksueshme ishte ndjeshmëria ndaj dallimeveregjionale të konsumatorëve dhe punëtorëve të biznesitnë EMEA”.

Ky është edhe viti i parë kur HP ështëaudituar në regjionin e EMEA, prodhuesi HP nga ana eTSIA, por duhet theksuar se kjo kompani është shpërblyer përvitin e tretë me radhë me certifikimin “TSIA Excellence in ServiceOperations” në biznesin e saj për përkrahje të laptopëve dhePC-ve në Amerikën Veriore. E zgjerimi i auditimit edhe në regjioninEMEA demonstron se HP është e përkushtuar ndaj konsumatorëvetë saj të biznesit në një shkallë globale.

Lajmet e fundit>