Harduer

HP ende do të prodhojë tableta TouchPad

Gus 31 2011
0 Shpërndarje
HP ende do të prodhojë tableta TouchPad

 

Hewlett-Packard tha që do të prodhojë më shumë TouchPad.

“Megjithë lajmërimin për prodhimin e harduerëve webOS, ne kemi vendosur që të prodhojmë një vrapim të fundit të TouchPadëve për të takuar kërkesat e papërmbushura” shkruajti Mark budgell, i cili është një zëdhënës në HP. Faqja paraqitja që të jetë e mbingarkuar dhe për momentin është jo e qasshme, por postimi është ripostuar diku tjetër online.

Tabletat e reja të prodhuara do të dalin në shitje në javët e ardhshme. Ai tha që një numër i kufizuar do të ndërtohet por nuk mund të thuhej saktë sa. “Ne nuk mund të premtojmë që do të kemi mjaft për të gjithë” shkruajti ai.

Ndërmarrja do të prodhojë tabletat gjatë çerekut të vet të katërt fiskalë, që mbaron më 31 tetor.

Njerëzit e interesuar në tableta mund të përcjellin Budgellin dhe zëdhënësen e HP-së, Bryna Corcoran, në Twitter për përditësime se kur do të dalin në shitje tabletat e reja, tha ai./cio.al

Lajmet e fundit>