Karriere

Historia që duhet të lexohet e Marissa Mayer

Gus 27 2013
0 Shpërndarje
Historia që duhet të lexohet e Marissa Mayer

Marissa MayerShefja ekzekutive e Yahoo-së Marissa Mayer shënoi një fitore të madhe këtë javë kur comScore raportoi se Yahoo ka mundur rivalin e saj Google, duke u bërë elementë i rëndësishëm në Amerikë bazuar nga numri i vizitorëve unikë gjatë muajt korrik.

Ky lajm është një simbol mbi revolucionin që Mayer do të krijojë me Yahoo, duke e transformuar nga një gjigantë të internetit në një lider të internetit, por ekziston edhe një artikull mbi përpjekjet e Marissa.

Autori i Bussiness Insider Nicholas Carlson ka ndërmarrë një artikull rreth 20,000 fjalë të gjatë që përfshin jetën e Mayer që nga edukimi i hershëm, koha në Google deri tek kalimi i saj si shefe ekzekutive në Yahoo dhe përpjekjet e saj për transformimin e Yahoo-së Artikullin mund ta lexoni këtu.

Tags >

yahoo
Lajmet e fundit>