IT Organizate

Hapen regjistrimet për konferencën Google I/O.

Mar 14 2013
0 Shpërndarje
Hapen regjistrimet për konferencën Google I/O.

Google conferenceGoogle hap regjistrimet për konferencën vjetore të zhvilluesve, Google I/O.

Studentët dhe anëtarët e komuniteteve akademike mund të regjistrohen për 300 $, ndërsa ndjekësit e tjerë do ti duhet të paguajnë një çmim prej 900 $.

Konferenca mbahet nga 15 de në 17 mars në Qendrën Moscone, në San Francisco dhe pritet të sjellë sesione teknike, kode laboratorike dhe të reja që lidhen me shërbimet dhe produktet e Google.

Biletat shpesh shiten në më pak se një ditë, prandaj nëse je i interesuar do të të duhet të shpejtosh regjistrimin.

Tags >

Google