Aplikacione

Hakimi i aplikacionit Siri: Jo edhe aq i lehtë

Tet 29 2011
0 Shpërndarje
Hakimi i aplikacionit Siri: Jo edhe aq i lehtë

Hakerët duke u munduar që ta marrin ndihmën nga Apple për ndihmë dixhitale për Siri në pajisjes iOS thonë që kanë një version të gjymtuar të aplikacionit Siri që funksionon në iPadin origjinal. Përdoruesi i rrjetit Twitter, Jackoplane së fundi postoi disa pamje online duke treguar lidhjen e plotë të aplikacionit Siri në sistemin operativ Siri. Problemet e vetme në Siri nuk mund të bëjnë shumë në iPad për momentin që kur shumica e procesimeve në Siri zënë vend në serverët e ndërmarrjes Apple. Ngjashëm me versionin e Siri në iPhone 4 që hakeri Steve Troughton-Smith e kishte rregulluar në fillim të tetorit, iPad nuk paraqitet që të ndërfaqëzojë serverët e ndërmarrjes e Apple.

Sipas Jackoplane dhe mikut i të tij në hakim, Joshua Tucker, por ky mund të mos jetë një problem afatgjatë. Pala janë gjithashtu duke punuar në lidhjen e aplikacionit Siri me iPhone 4 dhe së fundi postuan një online FAQ (Google Docs) që i kanë paraqitur hollësitë e tyre.

Dokumenti nuk është përditësuar që nga e premtja, kështu që nuk ka përmendje për lidhjen me iPad; sidoqoftë, pala e cekun që e kanë gjetur një rrugë për t’i mashtruar serverët e ndërmarrjes Apple për të menduar që pajisja iPhone 4 është një iPhone 4S. Problemi është që skema paraqitet që kërkon një server të ndarë që mund të ndëpres dhe ndryshojë dërgimin e të dhënave tek dhe nga serverët e Apple./cio.al

Lajmet e fundit>