Business & Management

Google zhvillon bisedime për të blerë shërbimin online të videove Twitch

Maj 20 2014
0 Shpërndarje
Google zhvillon bisedime për të blerë shërbimin online të videove Twitch

_h353_w628_m6_otrue_lfalseNjë lajm i cili po bën buje në revistën “The Wall Street” është rreth bisedimeve të Google me shërbimin Twich, i cili merret me prezantimin e videove të ndryshme online. Drejtuesit e Google dhe Twitch refuzuan të bënin ndonjë koment rreth kësaj situate.

Në artikull nuk përmendej ndonjë shumë mbi të cilën mund të mbyllej kjo marrëveshje për shkak se bisedimet janë akoma në faza fillestare. Deri para pak kohesh kjo kompani po merrte më shume masa për rritjen e kapitalit dhe zgjerimin e saj sesa për tu shitur. Në shtator , Twich arriti një vlere prej 20 milionë dollarë. (CIO Albanian)

Tags >

Google
Lajmet e fundit>