Aplikacione

Google lançon Chrome 7

Jan 27 2011
0 Shpërndarje
Google lançon Chrome 7

Google ka lançuar versionin më të ri të shfletuesit të saj në internet, Google Chrome 7, i cili vjen me përmirësime të shumta, eliminim “krimbash” dhe funksione të reja. Versioni i fundit i këtij shfletuesi kryesisht fokusohet në rregullimin e qindra problemeve bashkë me disa opsione të reja për zhvilluesit, që përfshijnë edhe mbështetjen për AppleScript në Mac OS X për automatiziimin e UI-së dhe implementimin e algoritmit HTML5.

Tani, shfletuesi Google Chrome është në dispozicion për t’u shkarkuar për sistemet operative Windows, Mac dhe Linux.

 

Lajmet e fundit>