Karriere

Google fton zhvilluesit që të hulumtojnë me Google Glass

Nën 26 2013
0 Shpërndarje
Google fton zhvilluesit që të hulumtojnë me Google Glass

google-glass-developer-invitationTani që Google ka ofruar një pamje të SDK-së së syzeve të veta dhe ka hapur API-në për të gjithë zhvilluesit, ndërmarrja ka një motiv të fuqishëm për t’i bërë zhvilluesit e aplikacioneve që t’i përdorin syzet.

Kështu, ekipi i kësaj ndërmarrjeje tani është duke i ftuar zhvilluesit që të blejnë Edicionet për Hulumtim të Glass; do të gjeni një ftesë të tillë të vendosur më sipër.

Nuk është e qartë për shkallën e programit të zgjeruar Explorer dhe, nëse bëhet mbërritja e zgjeruar, ky është lajm i mirë për prodhuesit e syzeve të mençura të cilët janë të interesuar për të testuar kodin e tyre në pajisje reale. (CIO Albanian)

Lajmet e fundit>