Mobile

Google do të përdorë uebsajtet mobile për klasifikim në rezulatet e kërkimit

Nën 4 2016
0 Shpërndarje
Google do të përdorë uebsajtet mobile për klasifikim në rezulatet e kërkimit

google-search1-930x688Google tha ditën e sotme me në muajt në vijim do të përdorë versionet mobile të uebsajteve në vend të atyre desktop për ti klasifikuar në rezultatet e kërkimit.

Aktualisht kompania ka filluar të eksperimentojë në këtë drejtim dhe ndryshimi mund të marrë kohë.

Kjo lëvizje vjen pasi kohët e fundit Google ka ndëmarrë disa hapa për të përmirësuar eksperiencën e kërkimit në paisjet mobile. Në 2014-tën Google filloi ti shënjonte uebfaqet mobile në rezultatet e kërkimit.

Në 2015-tën Google tha se do të fillonte radhitjen e uebfaqeve mobile akoma edhe më lart në rezultatet e kërkimit. (CIO Albanian)

Tags >

Google