Karriere

GitHub: Qeveritë të ndajnë informacione për të përmirësuar praktikat e programimit

Tet 22 2013
0 Shpërndarje
GitHub: Qeveritë të ndajnë informacione për të përmirësuar praktikat e programimit

GitHUBKomuniteti i programimit social GitHub po inkurajon qeveritë dhe entet publike të botës të regjistrohen dhe të ndajnë praktikat më të mira të programimit.

Portali i ri Qeveritar kërkon të lidhë qeveritë me publikun për të ndarë praktikat më të mira dhe kushdo mund të mësojë nga njëri -tjetri.

Këtu kemi përfshirjen e ndarjes së historive mbi kodet e hapura, të dhënat e hapura apo edhe mbi qeveri të hapura.

Entet publike ekzistuese të GitHub përfshijnë qeverinë Angleze, Shtëpinë e Bardhë dhe NASA-n, pra ekziston një kërkesë e qartë nga entet publike për të marrë njohuri nga komuniteti i zhvilluesve, për të përmirësuar dhe ndërtuar mbi programet e tyre të bazuara në Kod. (CIO Albanian)

Tags >

GitHub
Lajmet e fundit>