Internet

Freelancer-ët e Demand Media të nervozuar për zvogëlim të punës

Tet 13 2011
0 Shpërndarje
Freelancer-ët e Demand Media të nervozuar për zvogëlim të punës

Kjo nënkupton 15 dollarë më pak për ta shkruar artikullin “Si ta ndezni një kompjuter”, i cili nuk përputhet me freelancer-ët pak të paguar por parat mund t’iu duhen të Demand Media.

Natyrisht, veprimet e Demand më pak janë të drejtaura nga dëshirat e veta që t’i shërbejë më mirë shoqërisë së internetit dhe më tepër nga vetë dëshira që të mund të jenë në gjendje ta largojnë dënimin e marrë nga Google për vjetërsimin e rezultateve të kërkimit me përmbajtje të panevojshme.

Më herët gjatë këtij viti, Google lajmëroi një ndryshim në algoritmet e veta të dizajnuara për “të reduktuar vlerësimet për faqet e cilësisë së ulët” – një nismë e quajtur “Panda” – që do të mund të synohej nga Deman Media.

Në prill, raportet treguan që dukshmëria në rezultatet e kërkimit për eHow.com – që është faqja qendrore e Demand Media – u ngrit për 66% që nga dalja e Panda-s./cio.al

Është e lehtë të theksohet me freelancer-ët. Askush nuk dëshiron që të paguajë tepër. Por Google i ka thënë Demand Media-s gjatë pranverës së kaluar dhe vendimi përfundimtar ishte “fajtor” për përmbajtje të dobët. Nëse Demand vazhdon atë rrugë të cilësisë së ulët, problemi me Google do të jetë vetëm edhe më i vështirë./cio.al