Internet

Facebook kushton plot 50 miliardë dollarë

Jan 27 2011
0 Shpërndarje
Facebook kushton plot 50 miliardë dollarë

Statusin si rrjeti shoqëror më i madh dhe më i suksesshëm tashmë e tregon edhe shifra e lartë e vlerës që ka arritur të kapë. Fjala është për Facebook, i cili thuhet se ka kapur shifrën e plot 50 miliardë dollarëve, vlerë që është shtuar shumë kohët e fundit nga fluksi i frekuentuesve të tij. Facebook ka arritur të kapërcejë në pak kohë vlerën e rrjeteve të tjera shoqërore si Yahoo apo E-Bay. Ekspertët e Network-ut kanë konfirmuar se vizitorët e Facebook tani ia kanë kaluar madje edhe vetë motorit më të fuqishëm të kërkimit në internet, Google.

Lajmet e fundit>