Business & Management

Facebook blen platformën për reklama në video, LiveRail

Kor 3 2014
0 Shpërndarje
Facebook blen platformën për reklama në video, LiveRail

Facebook_LiverailFacebook tregoi gjatë ditës së mërkurë për planet për të blerë platformën e reklamave në video, LiveRail. LiverRail do të mund ta ndihmonte shërbimin Facebook që t’i bënte video reklamat “më të mira dhe më të përshtatshme” për shikuesit dhe publikuesit.

LiveRail ka një numër të top klientëve, duke përfshirë MLB.com, Conde Nast Digital, CBS Interactive, ABC Family dhe Univision.

Facebook zyrtarisht lëshoi reklama të posaçme në video gjatë muajit mars, pas testimeve të bëra vitin e kaluar. Gjatë muajit maj, kompania i zgjeroi ato reklama ndërkombëtarisht në Australi, Brazil, Kanada, Francë, Gjermani, Japoni dhe Mbretëri e Bashkuar. (CIO Albanian)

Tags >

facebook