Business & Management

Dy ekzekutivë të Sony Pictures i bashkohen Apple

Qer 16 2017
0 Shpërndarje
"Jamie dhe Zack janë dy ekzekutivët më të talentuar në botë të shfaqjeve televizive," tha Eddy Cue i Apple. Dy ekzekutivë të Sony Pictures i bashkohen Apple Photo Source: Reuters

Apple tha ditën e Premte se menaxhmentit të saj janë bashkuar dy figura të rëndësishme, ish zëvendës presidentët e Sony Pictures Television, Jamie Erlicht dhe Zack Van Amburg për të drejtuar përpjekjet në programacioent video.

Dyshja krijuese e shfaqeve si “Breaking Bad,” “Better Call Saul,” “The Crown” dhe “The Blacklist”, kanë qenë presidentët e Sony Pictures që nga 2005.

“Jamie dhe Zack janë dy ekzekutivët më të talentuar në botë të shfaqjeve televizive,” tha Eddy Cue i Apple.

Kompania filloi javën e kaluar përpjekjet e saj në botën televizionit dhe me “reality show” “Planet of Apps,” një shfaqje për zhvilluesit. /CIO Albanian