Aplikacione

Drajverët GeForce 302.80 WHQL të gatshëm për Windows 8

Qer 16 2012
0 Shpërndarje
Drajverët GeForce 302.80 WHQL të gatshëm për Windows 8

Nvidia më në fund ka lansuar drajverët e çertifikuar për pamjen e parë të Windows 8. Ky azhurnim ishte bërë qysh javën e kaluar, mirë ishte vonuar data e lansimit të tyre.

Edhe pse Nvidia deklaron se ky azhurnim duhet të përdoret vetëm në Windows 8, disa përdorues Guru3D tashmë i kanë instaluar ato dhe në Windows 7. Natyrisht, ky është veprim i rrezikshëm, por ja vlenë të testohet 302.80 në një Windows 7 nëqoftëse drajveri 301.42 i lansuar muajin e kaluar ka shkaktuar probleme. (CIO Albanian)

Shkarko GeForce 302.80 WHQL për Windows 8 këtu:

Windows 8 32-bitWindows 8 64-bit

Shkarko GeForce 301.42 WHQL për Windows XP/Vista/7 32bit dhe 64 bit këtu:

Windows XP 32, Windows XP 64 bit, Windows Vista/7 32bit, Windows Vista/7 64 bit