Data Center

Dell do të harxhoj 1 miliardë dollarë në Cloud

Pri 9 2011
0 Shpërndarje
Dell do të harxhoj 1 miliardë dollarë në Cloud

altDerisa tregu i shërbimeve Cloud vazhdon të rritet, IT ndërmarrjet e mëdha po lëvizin drejt ofertave të reja që do të zgjeronin tregun e tyre.
Dell këtë javë deklaroi që planifikon të shpenzoj 1 miliardë dollarë në ndërtimin e 10 qendrave të t dhënave në mënyrë që të ndihmojë përkrahjen  e shërbimeve cloud për ndërmarrjet.

Kompania Dell gjithashtu do të prodhoj edhe produkte të reja, sisteme të paracaktuara, të testuara dhe të verifikuara, sisteme të cilat do të mundësojnë klientëve të krijojnë rrjetat e tyre cloud.
Sipas analistëve Dell pritet të përqendrohet në klient të vogël dhe mesatar.