Cio Revista

CIO – Prill 2011

Maj 10 2012
0 Shpërndarje
CIO – Prill 2011

PËRMBAJTJA

  • HULUMTIME & ANALIZA


Thëniet e viti 2010

Cilat ishin thëniet më të mira të vitit 2010?

Analizë tregut
Teknologjia e Informimit dhe Komunikimit dhe shpenzimet e ndërlidhur me të

  • ZHVILLIM

Portofoli i projekteve – Koment nga Ilir Zenku
Shqipëria përfiton 3G
Tregu i Shqipërisë përfiton Teknologjinë 3G

  • SIGURI

HP në luftë me produktet false
Produktet e falsifikuara të HP-së, të pranishme edhe në Kosovë

  • INTERVISTË

Zhvillimi i produkteve
IT ekzekutivi i lartë i Appdec Blerton Hoxha, flet për zhvillimin e produkteve dhe për kompaninë që udhëheq ai.

  • KARRIERË

CIO-ja që nuk do të donit të ishit
Këshilla që duhet pasur parasysh për të arritu një karrierë të sukseshme

  • SLIDESHOW

Sekretet e qendrave të suksesshme të të dhënave

  • REZULTATE FINANCIARE

Kriza financiare prek edhe tregjet e IT-së në rajonin tonë {jathumbnail off}